DE EERSTE DOOR HUIZEN VAN ZEGEN GEORGANISEERDE OPENLUCHTDIENST IN HET BENTWOUD op 6 september 2020 in de middag. Terugkijkend; Het werd een gezegende samenkomst.

We zijn met een groep christenen bij elkaar gekomen met een verlangen om in deze bijzondere periode gelovigen en ongelovigen samen te brengen in de openlucht om over God te horen, te luisteren en te zingen tot eer van God. De bijbel is voor ons het betrouwbare woord van God. 

We vinden het een vreugde om Gods Woorden te volgen, in de praktijk te brengen en te leven tot eer van God en Zijn koninkrijk uit te breiden.

We verlangen naar een bijeenkomst waar alle type kerkverbanden samen psalmen, lofliederen en geestelijke liederen zingen tot eer van God. Maar waar ook zij die niet bij een kerk horen hartelijk welkom zijn om eens te ontdekken wat je zou kunnen raken.

VOEL JE WELKOM ! WEES WELKOM !    Laten we Volgelingen van Jezus zijn, of worden. Er hangt veel van af en graag vertellen we je waarom.

ADRES; HOOGEVEENSEWEG 71 Landgoed Bentwoud. Ligt tussen Boskoop en Benthuizen in.  Let op verkeersregelaars in oranje hesjes bij de ingang. 

Voor enige indrukken hoe het was; Zie.

https://www.ad.nl/alphen/drukbezochte-openluchtdienst-in-het-bentwoud-prijs-de-heer~af87aad0/?fbclid=IwAR2q4Lq2fXjl3wMT--YPgq577mJRQ5H6jvZh1iClpUCCCHCET0F3W84pwrI

https://www.gouwekoerier.nl/nieuws/nieuwsflits/1006104/-geen-online-kerkdienst-maar-bij-elkaar-

Op weg naar vaker en meer. Doe je mee !!!?

Onder voorbehoud op de opening van deze lokatie na 1 april 2022 kan je ons op zaterdagmiddagen tussen 15.00 en 17.00 aantreffen bij "Gewoon bij Winny" aan de Hoogeveense weg 14A Voor een gesprek, een gebed, een woord van hoop of troost.We zijn voornemens daar als het even kan heerlijk met elkaar te zingen.  

EEN GEDACHT VERVOLG OP DE EERSTE OPENLUCHTSAMENKOMST; Na een fijne- en goed bezochte openluchtdienst van 6 september j.l. In het Bentwoud ziet het er naar uit dat wij binnenkort weer van ons zullen laten horen. We denken aan een Openlucht Sing in op deze keer een andere plek in de regio waarbij we veel gaan zingen en God zullen danken voor wie Hij voor ons is.

HELAAS HEBBEN WE DE SING IN VOOR 24 OKTOBER MOETEN ANNULEREN.            WE HOPEN OVER ENIGE TIJD WEER E.E.A. TE KUNNEN ORGANISEREN.

Ook willen we bidden voor velen die zorgen hebben over deze tijd. Hou deze site in de gaten. Hier zullen we laten weten of, en zo ja wanneer, en waar, een en ander zal plaatsvinden.

En ja. D.V. 1e Paasdag 2021 zullen we weer present zijn " op die heuvel daarginds in Landgoed Bentwoud ". We vertoonden vanaf een LED scherm van 4 x 2.4 mtr. een Paasboodschap middels het zingen van vele liederen. Nog terug te zien via;   https://youtu.be/AACswTDopbk

Bovenstaande gehele dag was ons voornemen. Vanwege de door de burgemeester verwachte mogelijk te grote drukte werd de dag ingekort naar een ochtend van 8.00 tot 13.00

We hebben daardoor minder bezoekers gehad dan verwacht bij een gehele dag ( ca.240) maar vanwege de inkorting heeft de media er acht op geslagen en hebben vele  duizenden dit treffen én de Boodschap van Pasen in het Bentwoud opgemerkt.  NOS nieuws. RTL4 nieuws. WNL op 1. En vele andere pers uitingen meer. Zie ook; https://ikgeloofinboskoop.nl/op-die-heuvel-daarginds/

WE HEBBEN TOESTEMMING ONTVANGEN van de gemeente Alphen aan den Rijn voor het houden van de Pinkster Openlucht samenkomst op 2e Pinksterdag 2021 met aankomst vanaf 15.00 tot vertrek om 17.00 .n.

Deze samenkomst in de openlucht moesten we al snel afbreken vanwege teveel regen en wind en hopen in september as. een nieuw poging te ondernemen en geloven dat er velen zullen komen. DE TWEEDE POGING IS ACHTER DE RUG. Hou de media maar in de gaten. En de spandoeken ! En die pet ? Die moet nog rondgaan.

Wie een bijdrage wil schenken voor de kosten welke aan een dergelijke samenkomst verbonden zijn kan dat onder dank doen via bankrekening: NL 79 RABO 0108581306 t.n.v. R.J. vd Straaten o.v.v. Gift Evangelisatie Bentwoud .

EEN BIJZONDERE KERSTAVOND " LICHT IN HET DUISTER ";  Als afsluiting van het jaar 2021 hebben we een bijzondere Kerstavond gehad in het Bentwoud.  "Licht in het duister" was het thema en de Good News Truck mensen hebben een geweldig geluid laten horen dat werd gehoord door vele aanwezigen met uitgereikte lantaarns in de hand. Het werd een bijzondere avond. Zie de indrukken via de website: https://ikgeloofinboskoop.nl/manifestatie-licht-in-het-duister-kerstavond-landgoed-bentwoud/

PAAS-GOSPEL MANIFESTATIE; En nu, maart 2022, zijn we voorbereidingen aan het treffen voor een " Paas-Gospel Manifestatie 2022 " op 1e Paasdag middag in het Bentwoud. Komt allen erbij !!!

Meest recente reacties

Deel deze pagina